DUO STRIPSHOW

Wil jij nog iets groter uitpakken dan één mannelijke stripper?
Kies dan voor de duo stripshow waarbij twee mannen tegelijk een show opvoeren

Eén stripper boeken of beter gezegd twee strippers boeken zorgt voor veel spektakel. Als je groots wilt uitpakken is dit een perfecte optie! Iemand verwennen met twee strippers zet de boel op zijn kop natuurlijk dus waarom niet?


Een duo stripact zorgt gegarandeerd voor een waanzinnige avond en wees gerust dat iedereen op het feest van de twee strippers zal mogen genieten.

De stripshow is van begin tot het eind een en al vermaak. Er kunnen wel 5 dames/heren tegelijk op een stoel zitten die allemaal een prive showtje krijgen van de strippers.

De show heeft veel humor en heeft ook erotische aspecten.

Er zijn verschillende duo shows beschikbaar, je zou kunnen denken aan twee vrouwen, een man en een vrouwelijke stripper of natuurlijk twee mannelijke strippers die samen een stripshow opvoeren als politie agent of magic mike zoals op de onderstaande foto.

Je kan het thema van de show zo gek niet verzinnen en wij regelen dat de fantasie werkelijkheid wordt.

Een aanrader als je twee mannen wil is the Raining men show. Wil je twee dames kies dan voor de kinky show of verpleegsters.

De strippers kunnen op elk soort feest hun duo show performen, je kunt bijvoorbeeld denken aan een verjaardag waarbij jij de jarige job in het zonnetje wilt zetten en de strippers in de huiskamer hun show laat geven, maar het zou ook kunnen op een groot podium van een feest of op een bachelor party.

Wil jij graag een duo show met een of meerdere vrouwen kijk dan bij de vrouwelijke stripper.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel of app naar tel. 06-40304578